Чланови Председништва СПС у посети општини Мајданпек Вести

Заменик председника Социјалистичке партије Србије проф. др Жарко Обрадовић и чланови Председништва СПС Александар Антић и Милетић Михајловић обишли су општину Мајданпек где су грађанима поручили да на предстојећим локалним изборима у тој општини гласају за Коалицију Ивица Дачић-СПС-ПУПС-ЈС-СДП јер је то коалиција која се бори за права грађана.

Проф. др Жарко Обрадовић је рекао да очекује да ће грађани Мајданпека гласати за кандидате наше Коалиције СПС-ПУПС-ЈС-СДП за одборнике јер смо показали у протеклих неколико година да смо најстабилнија, најконкретнија и најкоректнија коалиција.

“Коалиција СПС-ПУПС-ЈС-СДП је заиста заинтересована да решава проблеме а не само да обећава”, истакао је проф. др Жарко Обрадовић и додао да се на нашој листи кандидата за одборнике налазе људи од интегритета, који желе да раде и да помажу.

“Грађанима Мајданпека и Доњег Милановца желимо да кажемо да ћемо се потрудити да покренемо град из учмалости и да ћемо уложити све напоре да се локална самоуправа развија, једном речју да урадимо све оно што је потребно да Мајданпек живи боље него што сада живи”, закључио је заменик председника Социјалистичке партије Србије проф. др Жарко Обрадовић.

“Позивам грађане Мајданпека да гласају за своје суграђане”, рекао је Александар Антић и додао да овај крај има велику развојну шансу и огромне потенцијале.

“Кључна рудна богатства Србије леже на овом подручју и ако будемо довољно паметни и вредни да их употребимо овај крај очекује озбиљан просперитет”, рекао је Антић и додао да не жели да даје нереална обећања, али да верује да ће у наредних неколико година помак бити приметан.

“Социјалистичка партија Србије са својим коалиционим партнерима и програмом настоји да једну средину као што је Мајданпек доведе у бољи положај”, рекао је Милетић Михајловић и додао да живимо у тешком времену, да постоје бројни социјални проблеми, али да се Социјалистичка партија Србије од увек залаже за праведност, социјална права и једнаке шансе за све.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС