Најновије

Млади социјалисти у посети Брчком Социјалистичка омладина

Омладина Социјалистичке партије Србије потписала је Протокол о сарадњи са активом младих Социјалистичке партије Републике Српске у Брчком.

Протокол су потписали Ђорђе Ђоковић, председник Социјалистичке омладине Србије и Андреа Дорић, председница актива младих Социјалистичке партије Републике Српске.

“Потписивање овог Протокола је само формална потврда дугогодишње добре сарадње наших омладинских организација”, рекао је Ђорђе Ђоковић и додао да ће у наредном периоду  млади социјалисти још тешње сарађивати у остваривању заједничких програмских циљева обе партије.

У оквиру посете Социјалистичке партије Србије Брчком, омладина СПС је одиграла хуманитарни фудбалски меч са екипом из Социјалистичке партије Републике Српске.

Такође, током посете овом граду Социјалистичка омладина Србије је присуствовала и завршној конвенцији која је организована поводом избора који се одржавају у Републици Српској.

На завршној конвенцији су испред СПС присуствовали и проф. др Жарко Обрадовић, заменик председника СПС, др Дијана Вукомановић, потпредседница СПС, Александар Антић, члан Председништва и председник Градског одбора СПС, Никола Никодијевић, секретар Градског одбора СПС Београд, Ђорђе Ђоковић, председник Социјалистичке омладине Србије и Никола Прелевић, председник младих СПС Београд.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС