Најновије

Имамо много више младих људи Вести

Потпредседник СПС-а Душан Бајатовић, који је једини кандидат Покрајинског одбора на Изборној конференцији ПО СПС Војводине рекао је да је задовољан начином на који су спроводене изборне активности у Војводини.

“Имамо много више младих људи и на наредним покрајинским изборима у Војводини, ма када били расписани, очекујем да конкуришемо за прво место”, истакао је Бајатовић.

Он је казао да политика актиуелне власти у Војводини, коју је назвао “математичко-надгорњивачком”, нема подршку грађана Војводине и само им штети.
“ДС и ЛСВ желе саме да пишу документа, а забораваљају да постоји и Србија. Те две странке су у Војводини на власти 15 година, а резултат њихове владавине је чињеница да су просечне плате у Војводини мање него у Србији и да је просечна запосленост мања него у Србији и са тим мора да се прекине”, истакао је Бајатовић.

Он је казао да ће СПС врло брзо поставити питање расписивања ванредних избора у Покрајини и да од актуелне покрајинске власти тражи одговор на питање када ће они бити расписани.

Говорећи о предстојећем Конгресу СПС, који је на програму 14. децембра, Бајатовић је рекао да од њега очекује да се СПС реформише и да свој идентитет што боље представи као социјалистичка и социјалдемократска партија.

Извор: Танјуг

Категорије: Вести|Председништво