Најновије

Неподељена подршка Дачићу и Бајатовићу Вести

Заменик председника Социјалистичке партије Србије Жарко Обрадовић изјавио је данас да актуелни председник те странке Ивица Дачић има неподељену подршку за избор за новог председника странке у Србији 14. децембра, а да исто тако неподељену подршку има Душан Бајатовић за данашњи избор председника Покрајинског одбора за Војводину.

“Нема сумње да ће Ивица Дачић, готово једногласно, бити изабран за председника странке, јер је у свим до сада провереним изборним активностима, а окончано их је висе од 90 процената, добио јединствену подршку,” рекао је он.

Обрадовић је уочи почетка Изборне конференције Покрајинског одбора СПС-а за Војводину, који се данас одржава у Мастер центру Новосадског сајма, рекао да су страначке изборне активности показале да СПС има јаку и снажну организацију у Покрајини.
“Са задовољством истичем да се велики број младих људи укључио у наш рад и импресиониран сам бројем и квалитетом пројеката и идеја које су наши чланови изнели на појединим конференцијама током предизборних активности”, рекао је Обрадовић.

Он је нагласио да је руководство СПС-а убеђено да са, како је рекао, мобилношћу чланства које постоји и са новом снагом која се јавила током изборних активности да је спремно да преузме одговорност у будућим догађајима.

“Потпуно смо сигурно да актуелна власт у Војводини нема ни енергију ни капацитет да превазиђе актуелне проблеме, па су избори најбоље и најпоштеније решење”, истакао је Обрадовић додајући да би на изборима грађани дали поверење онима који га заслужују и за које мисле да ће им живот учинити квалитетнијим.

Извор: Танјуг