Најновије

Форум жена СПС Крушевац прославио крсну славу Форум жена

 

По шести пут заредом Форум жена Градског одбора Социјалистичке партије Србије Крушевац обележио је крсну славу Ваведење Пресвете Богородицу у присуству великог броја гостију. Чин сечења славског колача обавили су свештеници Крушевачке Епархије. Колачар ове године била је потпредседница Форума жена Градског одбора СПС Крушевац и шефица одборничке групе СПС-а у Скупштини града Крушевца Јелена Ђорђевић која је предала колачарство Младени Ракић. „Наш рад је у континуитету последњих више од 5 година. Препознатљиве смо по нашем хуманитарном раду али и по другим активностима које обављамо у склопу Социјалистичке партије Србије“, истакла је потпредседница Форума жена СПС-а Крушевац Јелена Ђорђевић.

„Оно што данас могу да оценим као рад нашег Градског одбора је чињеница да смо се поред многобројних активности, посебно у последњих неколико месеци, бавили нашим изборним догађањима у оквиру Социјалистичке партије Србије јер за десетак дана  идемо на 9. Конгрес СПС-а. Изабрали смо нова руководства у месним организацијама, у Градској организацији СПС-а, изабрали смо делегате за Конгрес и мислим да ћемо учествовати на најдостојанственији начин на највећем окупљању социјалиста у 2014. години“, истакао је овом приликом председник Градског одбора СПС Крушевац Владимир Тасић.

Проф. др Жарко Обрадовић, заменик председника СПС-а који је присуствовао скупу изјавио је да је реч о једној доброј, јакој и великој партијској организацији са квалитетним људима, са одличним облицима организовања где жене имају велику улогу што су организовањем ове славе то и потврдиле.

 

Служба за информисање

Градског одбора СПС Крушевац

Категорије: Форум жена