Задатак СПС да ради за грађане Локал

Проф. др Жарко Обрадовић, народни посланик Социјалистичке партије Србије обишао је општину Лучане где је у Гучи присуствовао састанку са кандидатима за одборнике СПС Лучани. „Без обзира да ли ће СПС бити власт или опозиција у Лучанима, суштински задатак ове партије је да ради за грађане“, рекао је Обрадовић. Он је рекао да грађани Лучана треба добро да размисле коме ће дати свој глас на предстојећим локалним изборима заказаним за 28. децембар. „Најважнија је будућност Лучана и целог краја. За разлику од других, ми имамо скромну кампању, а наша највећа снага су људи који нас представљају, односно њихово име и презиме. Чињеница је да су они познати по свом раду, ономе што су до сада учинили”, навео је он у изјави Танјугу.

Обрадовић каже да ће у разговору са грађанима чути њихове проблеме како би помогли у њиховом решавању. „Без обзира да ли ће СПС бити власт или опозиција, суштински задатак ове партије је да ради за њих“, истакао је он. „Уколико СПС буде опозиција промовисаће идеје и пројекте који су неопходни грађанима Лучана, а у супротном да ради у њиховом интересу“, рекао је Обрадовић.

Обрадовић сматра да је коалиција СПС – ЈС добра, домаћинска, праведна, социјално утемељена која свој програм ставља на располагање житељима Лучана, а они ће, како оцењује, знати то да препознају.

Велика незапосленост може се решити само активним и квалитетним руководством, јер ниједан инвеститор неће доћи никоме на ноге и рећи да отвара радна места. „Програм запошљавања треба образложити потенцијалним инвеститорима, јер они желе профит. Наш циљ је запошљавање за шта морамо имати пројекте. Да ли ће то бити мале фарме, отварање неког погона познате фирме, занатске радионице или нешто четврто ми ћемо их понудити“, рекао је Обрадовић.

„Обилазећи Србију видео сам да има много малих општина, а Лучани нису таква, јер имају Гучу по којој су познати у свету. И зато је важно да се изаберу компетентни људи који ће моћи са улагачима да разговарају шта овој општини треба”, закључио је Обрадовић.

Видео: ТВ Галаксија
Извор: Танјуг, СПС
Фото: СПС

Категорије: Локал