Најновије

Завршна конвенција СПС-ЈС у Мионици Локал

На завршној конвенцији Коалиције СПС –ЈС у Мионици која је одржана на Тргу Живојина Мишића присуствовало је преко 2000 људи.

Окупљенима су се представили сви кандидати за одборнике изборне листе Ивица Дачић СПС-ЈС. Након представљања кандидата окупљеним социјалистима су се обратили и кандидат за председника општине Мионица Иван Милановић и носилац листе Драган Гавриловић.

Проф. др Жарко Обрадовић, народни посланик и члан Главног одбора Социјалистичке партије Србије је овом приликом поручио да грађани Мионице верују у себе и да верују у људе који су на њиховој изборној листи.

“Мионица није историја, она је будућност какву грађани Мионице желе”, рекао је Жарко Обрадовић и додао да је спој искуства, мудрости и младости добитна комбинација.

Бранко Ружић, народни посланик и члан Главног одбора СПС изразио је задовољство јер изборну листу у овом граду чини једна трећина младих људи.

“СПС је померио границе, и доказао да жели да иде ка променама и да смело отворених очију жели да гледа своју будућност”, рекао је Ружић и додао: “Утакмица још увек није готова, финале је 28. децембра и позивам све грађане Мионице да гласају за своје суграђане, а не за лидере који се налазе на билбордима”.

Драган Марковић-Палма, народни посланик и председник Јединствене Србије поручио је на овом скупу да грађани не треба да верују у обећања, већ да треба да се договарају и да заједничким залагањем, трудом и радом дођу до што бољих решења.

„Не верујте обећањима, него се договарајте са људима – верујте у себе“, истакао је Драган Марковић-Палма и додао: „Ако је могла Јагодина, зашто не би могла и Мионица“.

Завршној конвенцији присуствовали су народни посланици: проф. др Жарко Обрадовић, Бранко Ружић, Ђорђе Милићевић, Вања Вукић, Стефана Миладиновић и Ненад Милисављевић-Галија, као и Драган Марковић-Палма, народни посланик и председник ЈС и председник Социјалистичке омладине Србије Ђорђе Ђоковић.

Информативна служба ОО СПС Мионица

Категорије: Локал