Završna konvencija SPS-JS u Mionici Lokal

Na završnoj konvenciji Koalicije SPS –JS u Mionici koja je održana na Trgu Živojina Mišića prisustvovalo je preko 2000 ljudi.

Okupljenima su se predstavili svi kandidati za odbornike izborne liste Ivica Dačić SPS-JS. Nakon predstavljanja kandidata okupljenim socijalistima su se obratili i kandidat za predsednika opštine Mionica Ivan Milanović i nosilac liste Dragan Gavrilović.

Prof. dr Žarko Obradović, narodni poslanik i član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije je ovom prilikom poručio da građani Mionice veruju u sebe i da veruju u ljude koji su na njihovoj izbornoj listi.

“Mionica nije istorija, ona je budućnost kakvu građani Mionice žele”, rekao je Žarko Obradović i dodao da je spoj iskustva, mudrosti i mladosti dobitna kombinacija.

Branko Ružić, narodni poslanik i član Glavnog odbora SPS izrazio je zadovoljstvo jer izbornu listu u ovom gradu čini jedna trećina mladih ljudi.

“SPS je pomerio granice, i dokazao da želi da ide ka promenama i da smelo otvorenih očiju želi da gleda svoju budućnost”, rekao je Ružić i dodao: “Utakmica još uvek nije gotova, finale je 28. decembra i pozivam sve građane Mionice da glasaju za svoje sugrađane, a ne za lidere koji se nalaze na bilbordima”.

Dragan Marković-Palma, narodni poslanik i predsednik Jedinstvene Srbije poručio je na ovom skupu da građani ne treba da veruju u obećanja, već da treba da se dogovaraju i da zajedničkim zalaganjem, trudom i radom dođu do što boljih rešenja.

„Ne verujte obećanjima, nego se dogovarajte sa ljudima – verujte u sebe“, istakao je Dragan Marković-Palma i dodao: „Ako je mogla Jagodina, zašto ne bi mogla i Mionica“.

Završnoj konvenciji prisustvovali su narodni poslanici: prof. dr Žarko Obradović, Branko Ružić, Đorđe Milićević, Vanja Vukić, Stefana Miladinović i Nenad Milisavljević-Galija, kao i Dragan Marković-Palma, narodni poslanik i predsednik JS i predsednik Socijalističke omladine Srbije Đorđe Đoković.

Informativna služba OO SPS Mionica

Kategorije: Lokal