Lista Ivica Dačić SPS-JS ima najbolji spoj mladosti i iskustva Lokal

Slavko Radosavčević, predsednik Opštinskog odbora SPS Lučani poručio je  da građani Lučana veruju u sebe i da veruju u ljude koji su na njihovoj izbornoj listi.

Želja SPS je da birači u opštini Lučane izađu na birališta i da glasaju za kandidate koji se nalaze na našoj izbornoj listi”, rekao je Radosavčević jer “lista Ivica Dačić SPS-JS ima najbolji spoj mladosti i iskustva koji treba da se iskoristi.

Radosavčević je rekao da treba da se dovedu investitori kako bi se ljudima u ovom kraju otvorila mogućnost da se zaposle i osamostale, jer bi to zaustavio odlazak mladih iz Dragačeva.

“Iako je skroman budžet sa kojim opština Lučani raspolaže, mora da se nađu rešenja kako bi  se povećale subvencije za poljoprivredu koja je u ovom kraju jedan od najvažnijih izvora prihoda u skoro svakom domaćinstvu”, rekao je Slavko Radosavčević, nosilac liste Ivica Dačić SPS-JS.

Kao još jedno rešenje za bolji život meštana u ovom kraju Radosavčević ističe da mora da se reši problem vodosnabdevanja kao i putne infrastrukture.

Radosavčević je ovom prilikom istakao da će uložiti sav svoj napor i da će se založiti kako bi se završila sportska hala u Lučanima i kako bi se renovirao bazen koji bi građanima ovog kraja omogućio dalji razvoj sporta.

Slavko Radosavčević je istakao da će se založiti da se sva područja u opštini Lučani ravnomerno razvijaju i da se građani koji žive u seoskim područjima više ne osećaju kao građani drugog reda.

Informativna služba OO SPS Lučani 

Kategorije: Lokal