Најновије

Ми жене јесмо, ми можемо и ми ћемо и бити Локал

У Гучи је на иницијативу ОО СПС Лучани поново покренут Форум жена Општинског одбора у овом делу Драгачева.

„У складу са обавезама, а и жељом да појачамо утицај жена на социјални, економски и комплетан живот у Србији, па тако и у Моравичком округу конституисале смо Форум жена СПС Лучани, изабрале део руководства и донеле Организациони план наредних активности”, истакла је овом приликом координаторка ФОЖ за Моравички округ Наташа Цвијовић и додала да је од оснивања до данас Форум жена СПС посебан акценат ставио на упознавање са проблемима које имају све наше другарице, како у градским, тако и у сеоским срединама.

Наташа Цвијовић је овом приликом истакла да жене треба да покажу ону снагу коју свака жена има, јер су жене стуб сваког домаћинства.

“Ми жене окупљене око исте идеје треба да покажемо сву ону снагу коју свака жена има”, рекла је Цвијовић и додала да верује у жене и у њихову одговорност и способност.

“Да би успеле заједно са нашим друговима, нашим деловањем, на најбољи могући начин да додатно подигнемо рејтинг Социјалистичке партије, довољно је, да будемо најбоље и јединствене”, закључила је Наташа Цвијовић .

На данашњем састанку једногласно је изабрана председница Форума жена ОО СПС Лучани Драгана Митровић, као и потпредседнице Љубица Ковачевић и Снежана Капларевић.

Информативна служба ОО СПС Лучани

Фото: СПС

Категорије: Локал