Mi žene jesmo, mi možemo i mi ćemo i biti Lokal

U Guči je na inicijativu OO SPS Lučani ponovo pokrenut Forum žena Opštinskog odbora u ovom delu Dragačeva.

„U skladu sa obavezama, a i željom da pojačamo uticaj žena na socijalni, ekonomski i kompletan život u Srbiji, pa tako i u Moravičkom okrugu konstituisale smo Forum žena SPS Lučani, izabrale deo rukovodstva i donele Organizacioni plan narednih aktivnosti”, istakla je ovom prilikom koordinatorka FOŽ za Moravički okrug Nataša Cvijović i dodala da je od osnivanja do danas Forum žena SPS poseban akcenat stavio na upoznavanje sa problemima koje imaju sve naše drugarice, kako u gradskim, tako i u seoskim sredinama.

Nataša Cvijović je ovom prilikom istakla da žene treba da pokažu onu snagu koju svaka žena ima, jer su žene stub svakog domaćinstva.

“Mi žene okupljene oko iste ideje treba da pokažemo svu onu snagu koju svaka žena ima”, rekla je Cvijović i dodala da veruje u žene i u njihovu odgovornost i sposobnost.

“Da bi uspele zajedno sa našim drugovima, našim delovanjem, na najbolji mogući način da dodatno podignemo rejting Socijalističke partije, dovoljno je, da budemo najbolje i jedinstvene”, zaključila je Nataša Cvijović .

Na današnjem sastanku jednoglasno je izabrana predsednica Foruma žena OO SPS Lučani Dragana Mitrović, kao i potpredsednice Ljubica Kovačević i Snežana Kaplarević.

Informativna služba OO SPS Lučani

Foto: SPS

Kategorije: Lokal