Дијана Вукомановић у Јутарњем програму на ТВ Пинк Вести

Шефица Посланичке групе СПС у Скупштини Србије др Дијана Вукомановић изјавила је да види Социјалистичку партију Србије у могућој будућој реконструисаној Влади.

Вукомановић је на ТВ Пинк рекла да и даље види СПС у реконструисаној Влади зато што је потребан континуитет свих оних који су били изузетно ангажовани и који имају резултете.

Дијана Вукомановић је истакла да то вредновање резултата обавља премијер Александар Вучић који има потпуни легитимитет који је са Српском напредном странком добио на изборима.

“Они су у позицији да бирају и мени се веома допада што премијер Вучић бира личности које имају професионални, стручни, а не само политички и партијски интегритет”, рекла је Вукомановић.

На питање да ли види СПС у реконструисаној Влади, која се очекује у мају, Вукомановић је одговорила потврдно.

Упитана о замеркама у појединим медијима да прекомерно користи службени аутомобил за долазак у Скупштину Србије, Дијана Вукомановић је одговорила да понекад користи скупштински превоз, како је то прописано одговарајућом одлуком и да о томе постоји прецизна евиденција.

Она је додала да похваљује “папарацо акцију Блица”, али да, када се погледа, колико високих функционера, партијских или оних који су шефови посланичких група, сами возе службено возило, “није типична за улогу принцезе”.

Вукомановић је као пример навела да је заједно у истом возилу била са потпредседником Скупштине Владимиром Маринковићем да би отишла на Светосавску академију која никако није била бал, него су том скупу присуствовали највиши државни, црквени и дипломатски представници.

Извор: Танјуг

Категорије: Вести