Најновије

Богосављевић-Бошковић уручила семе кукуруза и минерално ђубриво Вести

Министарка пољопривреде и заштите животне средине Снежана Богосављевић Бошковић  уручила је Заводу за смештај одраслих „Мале пчелице” минерално ђубриво и семе кукуруза. „Наш скроман  поклон је помоћ и подршка овој установи, како би обезбедили храну за животиње које овај Завод има у својој економији“, рекла је министарка пољопривреде и заштите животне средине.

Наглашавајући да економија коју Завод има а коју је она видела, министарка је рекла, да та установа социјалне заштите има одговоран однос према сопственој имовини али и према друштву и државу, зато што су се, како је рекла, запослени и корисници установе опеделили  да дају допринос у обезбеђивању дела производа за сопствене потребе. „То је позитиван пример који треба истаћи и оно што је добро у овоме јесте да су обезбедили и терапију за кориснике услуга, који у складу са могућностима део дана могу да посвете раду на економији“, рекла је министарка Богосављевић Бошковић.

1412758_906342629429523_6466594768324357222_o

Она је навела да су минерално ђубриво и семенски материјал обезбеђени уз помоћ донатора са циљем да постакну установе социјалне заштите, да овог пролећа обраде пољопривредне површине и засеју. Министарка је рекла, да је обезбеђено укупно 400 сетвених јединица кукуруза, и 300 килограма семена соје.

Извор: Танјуг

Фото: Министарство пољопривреде и заштите животне средине

Категорије: Вести|Министри

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.