Sastanak FOŽ u Kruševcu Forum žena

U organizaciji Gradskog odbora SPS Kruševac okupile su se članice Foruma žena SPS beogradskih opština Čukarica, Zvezdara, Voždovac i Novi Beograd.

Poseta je organizovana u cilju razmene iskustava i znanja iz svih sfera koje se tiču Programa i aktivnosti socijalista, a u cilju uključivanja žena u društvene aktivnosti u većem obimu kako bi se na najbolji mogući način ostvarila načela socijalne pravde i jednakosti među građanima Srbije i stvorili uslovi za lepši, bogatiji i bezbedniji život u našoj državi.

Skupu su se obratili predsednik SPS-a Kruševac Vladimir Tasić, potpredsednik i Narodni poslanik Siniša Maksimović, predsednica Foruma žena Gradskog odbora SPS Kruševac Desanka Šljivić kao i predsednice Foruma žena Čukarica, Milijana Sinđelić, potpredsednica Gordana Ađančić, predsednica FOŽ Zvezdara Slavica Surdulić i predsednica FOŽ Novi Beograd Radmila Martinović.

FOZ

Na ovom sastanku izneti su utisci i iskustva u realizaciji velikog broja akcija FOŽ u Kruševcu, koje su pre svega usmerene na najosetljiviji deo ugroženih građana, dece, žene i starijih osoba.

Nakon druženja u prostorijama Gradskog odbora i projekcije filma o aktivnostima Foruma žena SPS Kruševac, prisutni su u društvu domaćina posetile Crkvu Lazaricu i Legat Milića od Mačve “Kosovo, prvi prag Srbije”.

image-b1f5d356c6bb0054cea31f55a643f65e521069a8047fdcfadab4cb3ace6a7cfa-V

Predstavnice FOŽ-a su u povratku za Beograd obišle i Forum žena SPS Ćićevac, a cilj posete je bio osnaživanje i davanje podrške ovom Opštinskom odboru. Pozdravnu reč gošćama iz Beograda dao je predsednik OO SPS Ćićevac Dragiša Ivanović kao i predsednica FOŽ SPS Ćićevac Ana Ristić. Posebnu zahvalnost ovoj poseti iskazala je i dugogodišnja predsednica Skupštine opštine i osnivač SPS-a u Ćićevcu dipl. pravnik Vera Mikić.

OO SPS Kruševac

Kategorije: Forum žena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.