Vrata Gradskog odbora SPS Šabac otvorena za sve Vesti

Novi rukovodilac Gradskog odbora SPS Šabac prof. dr Mirko Kerkez održao je sastanak sa rukovodstvom ove gradske organizacije u proširenom sastavu i tom prilikom prisutne upoznao sa novonastalom situacijom, predstavio ciljeve i zadatke koji se nalaze pred  socijalistima Šapca kako u organizacionom smislu tako i u pripremi za predstojeće lokalne izbore.

“Sa prvog sastanka nosim utisak  da su članovi Gradskog odbora pokazali jedinstvo i spremnost da rade na jačanju stranke u Šapcu. Oni su izneli i niz primedbi na rad smenjenog predsednika, ali i sugestije kako da se poboljša rad Partije u ovoj gradskoj organizaciji i ostvare rezultati koji se očekuju od socijalista Šapca . Naš cilj je da na sledećim lokalnim izborima  SPS u Šapcu osvoji preko 20 odsto glasova”, rekao je ovom prilikom prof. dr Mirko Kerkez i dodao da poziva sve odbornike koji su napustili stranku i u gradskoj Skupštini formirali grupu građana da se vrate u SPS, jer za njih i dalje ima mesta u Partiji.

Na sastanku je izabran i novi sekretar  Izvršnog odbora ove gradske organizacije Maja Milićević.

Sa socijalistima Šapca pored, Kerkeza razgovarali su članovi Glavnog odbora i narodni poslanici SPS prof. dr Žarko Obradović i Đorđe Čabarkapa.

Gradski odbor SPS Šabac

Kategorije: Vesti|Lokal

Teme:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.