Најновије

25 година СПС Пожаревац Вести

Градски одбор Социјалистичке партије Србије Пожаревац прославио је 25 година рада партије на коме су присуствовали потпредседник СПС-а Бранко Ружић и председник Извршног одбора СПС др Дијана Вукомановић.

Свечаност поводом обележавања овог значајног јубилеја започела је “Интернационалом”, химном социјалиста, у извођењу Градског женског хора “Барили” под руководством мр Каталин Тасић , а потом се присутнима обратио председник ГрО СПС Пожаревац, Слободан Јовић , који је напоменуо да је Социјалистичка партија Србије основана у најтежем историјском периоду, у годинама у којима је одређивана судбина српског народа, као и да је Партија сачувана пре свега захваљујући руководству и храброј и мудрој политици коју води председник Ивица Дачић.

“Морамо да се боримо да створимо привредни амбијент како бисмо обезбедили посао за што већи број наших грађана. Надам се да ћемо у томе успети јер ових дана чинимо напоре да поред нове индустријске зоне ревитализујемо и стару и да обезбедимо инвеститоре који ће улагати у наш град” ,истакао је Јовић и додао да је пред овом патијом велика борба – остваривање што бољих резултата на локалним изборима.

Бранко Ружић потпредседник СПС-а је истакао да је СПС увек био значајан фактор сваке Владе, не само на републичком већ и на локалном нивоу.

FB_IMG_1446325458939

“Пожаревац је један од градова у коме смо увек бележили одличне резултате и који је на претходним изборима 2012. године однео победу поред Врања и то служи на понос свима нама. То је уједно још већа обавеза руководству СПС-а у Пожаревцу да се припреми што боље за предстојеће локалне изборе”, казао је Ружић.

Присутне је поздравила и председница Извршног одбора СПС, др Дијана Вукомановић, истичући да има две асоцијације на Пожаревац.

12183830_898414250206797_6087161713452868902_o

“На уласку у Пожаревац још увек се виде знаци славних дана социјализма са људским ликом, када је био јак индустријски и привредни центар, и то је прва асоцијација на овај град. Пожаревац ме асоцира и на Љубичево, на један коњички скок који овај град може да направи у будућност 21 века”, изјавила је Вукомановић и похвалила руководство и чланове Социјалистичке партије у Пожаревцу за које је сигурна да ће водити странку и град у бољу будућност.

IMG_20151031_220217

Категорије: Вести|Локал