Најновије

Рођендан ФОЖ СПС Врање Форум жена

Форум жена Градске организације Социјалистичке партије Србије у Врању обележио је девет година постојања. Храброст, истрајност, јединственост и успешност је оно што карактерише све жене које се баве политиком и поред свих изазова са којима се сусрећу у свету мушкараца, наглашено је на скупу поводом деветог рођендана.

Жене не деле равноправно могућности да креирају политику, нити је њихов утицај на обликовање политичких одлука једнака, али оне ипак померају границе, разбијају негативне предрасуде о бављењу и учешћу жена у политици, због потенцијала, што радних што образовних, које поседују, истакла је Даниела Митић председница Форума жена ГрО СПС-а у Врању.

Бројне хумане акције које су организовале сведоче о томе да су жене сваким кораком које су направиле бивале све јаче и јаче, стручније, самопоузданије и упешније, истакао је Зоран Антић, члан Председништва и председник Градског одбора СПС

Проф.др Славица Ђукић-Дејановић, потпредседница СПС-а и председница Форума жена СПС-а и др Дијана Вукомановић, председница Извршног одбора Главног одбора и потпредседница ФОЖ СПС истакле су да је снага, мудрост, јачина и одважност оно што краси сваку жену.

СПС Врање

Категорије: Форум жена