Rođendan FOŽ SPS Vranje Forum žena

Forum žena Gradske organizacije Socijalističke partije Srbije u Vranju obeležio je devet godina postojanja. Hrabrost, istrajnost, jedinstvenost i uspešnost je ono što karakteriše sve žene koje se bave politikom i pored svih izazova sa kojima se susreću u svetu muškaraca, naglašeno je na skupu povodom devetog rođendana.

Žene ne dele ravnopravno mogućnosti da kreiraju politiku, niti je njihov uticaj na oblikovanje političkih odluka jednaka, ali one ipak pomeraju granice, razbijaju negativne predrasude o bavljenju i učešću žena u politici, zbog potencijala, što radnih što obrazovnih, koje poseduju, istakla je Daniela Mitić predsednica Foruma žena GrO SPS-a u Vranju.

Brojne humane akcije koje su organizovale svedoče o tome da su žene svakim korakom koje su napravile bivale sve jače i jače, stručnije, samopouzdanije i upešnije, istakao je Zoran Antić, član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora SPS

Prof.dr Slavica Đukić-Dejanović, potpredsednica SPS-a i predsednica Foruma žena SPS-a i dr Dijana Vukomanović, predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora i potpredsednica FOŽ SPS istakle su da je snaga, mudrost, jačina i odvažnost ono što krasi svaku ženu.

SPS Vranje

Kategorije: Forum žena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.