Најновије

Спремни смо за изборе и не бринемо за резултат Вести

Социјалистичка партија Србије спремна је за ванредне изборе и не брине за резултат, изјавио је портпарол СПС-а Ђорђе Милићевић, наводећи да је одлука да се иде на изборе храбра и изречена на време.

Милићевић је Танјугу рекао да СПС жели да се од ових избора у Србији увек гласа ‘за’, а не ‘против’ и да у том случају не брине за свој резултат, нити за резултат Србије, као и да су социјалисти поносни на резултате остварене у влади и сигурни да ће народ дати поверење за наставак такве политике.

Он је рекао да је намера да СПС на изборима поново буде у коалицији са ПУПС и ЈС и додао да ће лидер социјалиста Ивица Дачић одмах почети разговоре са председницима тих странака Миланом Кркобабићем и Драганом Марковићем.

Милићевић је оценио да је одлука о изласку на изборе храбра и изречена на време. „Нико сад више не може да се крије и сви који су причали о изборима, а молили бога да их не буде, сад ће морати пред народ да чују коначну одлуку“, рекао је Милићевић.

Он је рекао да су социјалисти спремни за изборе и убеђени да је право време да преузме леви центар и буде полицичка снага која ће омогућити да Србија уђе у мирне воде, укотви у европској луци и постане нормална и предвидива земља.

„Хоћемо здраво демократско друштво, у којем су правила вечна и у којем се избори добијају на основу јасних резултата, а не празних прича и измишљених афера“, рекао је Милићевић.

Извор: Н1