Најновије

Славица Ђукић-Дејановић у емисији „Кажипрст“ Б92 Вести

Потпредседница СПС Славица Ђукић-Деjановић изjавила jе да СПС ниjе у овоj Влади, тако што jе СПС сама себе кандидовала за учешће већ да jе то била одлука премиjера Aлександра Вучића, коjи jе рекао да jе Влада са социjалистима боља.

„Jа мислим да jе то истина. Mи ћемо на изборе ићи у две колоне, не можете очекивати чак ни од људи из исте политичке опциjе да ће се понашати подједнако коректно, или да ће на сличан начин вербализовати своjе ставове“, рекла jе Деjановић за Б92 на питање да ли су односи на релациjи СНС-СПС нарушени.

„Ми нисмо у овој Влади тако што смо сами себе кандидовали. И премијер Александар Вучић је на једном од наших рођендана рекао да је Влада боља, зато што су у њој социјалисти“, рекла је Славица Ђукић-Дејановић.

Oна jе такође рекла да jе почасни председник СПС Mилутин Mркоjнић коjи jе недавно критиковао реконструкциjу станице „Прокоп“ аутентична личност, те да су социjалисти због његових изjава и раниjе имали проблеме, односно наносио им jе штету.

„Суштина jе да поjединачни коментари увек изазову реакциjу поjединаца, али на битним државним питањима на коjима, по нашоj оцени, Влада врло коректно ради, нема никаквих мимоилажења, нити супротстављања. У краjњем случаjу СПС jе сматрала да избори нису ни потребни“, рекла jе Ђукић-Деjановић.

На питање да ли jе и Бранко Ружић аутентичан, Ђукић-Деjановић jе навела да он никада ниjе критиковао политику Владе, нити jе на органима био против одлука коjе су социjалисти доносили.

Kоментаришући речи бившег министра одбране Братислава Гашића да jе  „наjгори кадар СНС бољи од наjбољег из СПС“, Ђукић Деjановић каже да и као човек и као политичар бежи од екстремних оцена.

„И као човек и као политичар бежим од тих екстремних оцена. Треба питати те људе шта је критеријум. Партије функционшу тако што грађани оцењују њихов рад, тако да не би требало трошити енергију на ружне коментаре. Време свађа је далеко иза нас“, рекла је Славица Ђукић-Дејановић.

Истакла је и да „грађани не прихватају политичаре који континуирано критикују“, али је рекла да ни новинари „који виде само црно нису драги“.

Извор: Б92, Танјуг

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.