Влада показала спремност за диjалог у Скупштини Србије Вести

“Влада Србиjе ни на коjи начин не бежи од одговорности и показала jе спремност да води диjалог у Скупштини Србиjе о свим питањима и темама чиме jе показала да нема шта да криjе”, изjавио jе шеф Посланичке групе СПС Ђорђе Mилићевић.

Oн jе, одговараjући да критике опозициjе, навео да jе то наставак негативне и неутемељене политичке кампање против реформске Владе.

“Tи напади су у потпуности неосновани и представљаjу политички маркетинг и покушаj да се остваре jефтини политички поени”, навео jе Mилићевић у писаноj изjави и додао да jе “истина увек била интерес Владе Србиjе”.

Kоментаришући питање коjе jе лидер Покрета за преокрет Jанко Веселиновић упутио премиjеру – зашто не одустаjе од наводне намере да избори буду непоштени и да се заврше кроз куповину гласова, Mилићевић jе истакао да опозициjа никако да схвати да jе просло време да се избори добиjаjу политицким маркетингом, измишљеним аферама и опструкциjама.

“Наjаве о куповини гласова и изборноj крађи су покушаj опозициjе да  прикриjу изборни дебакл на предстоjецим изборима. Поверење грађана добиjа се резултатима, а резултате ова Влада има”, навео jе Mилићевић.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.