Никодијевић: Млади имају право да греше, али немају право да не покушају Вести

У организацији Универзитетског клуба Унеско Србија, у великој сали Скупштине Београда данас је одржана међународна конференција – Форум УН посвећен одрживом развоју.

Учесницима форума, већином младим људима, члановима универзитетских клубова Унеско Србија и из региона,  обратио се и Никола Никодијевић, председник Скупштине града, који је нагласио да Град Београд пружа и увек ће пружати подршку иницијативама младих људи и њиховим организацијама које имају за циљ да побољшају свет у коме живимо.

– Ваш ентузијазам и нове идеје, јесу покретачка снага сваког прогреса и ви зато морате бити свестни да оно што данас говорите и чините, има своје одјеке у будућности у којој ћете ви живети и радити. Неопходно је да истрајете у својим иницијативама и да будете упорни у реализацијама својих идеја, иако вам се понекад чини да не наилазите на разумевање. Млади имају право да греше, али немају право да одустану и да не чине ништа – закључио је председник градског парламента, поздрављајући присутне и пожелевши им пријатан боравак у нашем главног граду.

Извор, фото: Беоинфо 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.