Најновије

Конвенција коалиције СПС-ЈС у Новом Саду Вести

У препуној сали новосадског Спенса одржана је свечана конвенција Коалиције СПС-ЈС којом је означен почетак предизборне кампање за предстојеће парламентарне изборе који се одржавају 24. априла. Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић истакао је да смо ми социјалисти следбеници наших предака, наследници партије из времена Комунистичке партије.

„Војводина је српска аутономија. То је аутономија у Србији, а не против Србије и за то је потребан глас народа. Ова коалиција је показала да је истински народна“, рекао је Ивица Дачић и додао да грађани не треба да верују причама, али да морају да верују својим очима. Какав је Палма домаћин у Јагодини, такви домаћини нам требају у Војводини и свуда у Србији.

„Социјалистичка партија Србије, присутна је на политичкој сцени већ 26 година. Ми смо исправили све своје грешке из прошлости, а они који су дошли после нас су показали колико смо ми заправо били добри. Наша мисија је да Србија буде јака, сигурна и социјално праведна. Зато је СПС важна за будућност наше земље“, рекао је Ивица Дачић.

Душан Бајатовић, председник Покрајинског одбора СПС у Војводини рекао је да ми социјалисти желимо да градимо друштво слободних људи. Бити социјалиста подразумева преузимање обавезе да се слобода, солидарност и доброта морају чувати. На овим просторима Срби су вековима неговали своју традицију. Ми смо на то поносни и дужни да Војводину као такву чувамо.

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да је број три сигурна кућа за грађане Србије. Обећао је грађанима Војводине да ће свој модел довођења инвеститора у Јагодину, применити и на Војводину и да ће се борити за децентрализацију,  како би се сви градови и општине равномерно развијали.

Категорије: Вести|Избори 2016