Konvencija koalicije SPS-JS u Novom Sadu Vesti

U prepunoj sali novosadskog Spensa održana je svečana konvencija Koalicije SPS-JS kojom je označen početak predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore koji se održavaju 24. aprila. Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić istakao je da smo mi socijalisti sledbenici naših predaka, naslednici partije iz vremena Komunističke partije.

„Vojvodina je srpska autonomija. To je autonomija u Srbiji, a ne protiv Srbije i za to je potreban glas naroda. Ova koalicija je pokazala da je istinski narodna“, rekao je Ivica Dačić i dodao da građani ne treba da veruju pričama, ali da moraju da veruju svojim očima. Kakav je Palma domaćin u Jagodini, takvi domaćini nam trebaju u Vojvodini i svuda u Srbiji.

„Socijalistička partija Srbije, prisutna je na političkoj sceni već 26 godina. Mi smo ispravili sve svoje greške iz prošlosti, a oni koji su došli posle nas su pokazali koliko smo mi zapravo bili dobri. Naša misija je da Srbija bude jaka, sigurna i socijalno pravedna. Zato je SPS važna za budućnost naše zemlje“, rekao je Ivica Dačić.

Dušan Bajatović, predsednik Pokrajinskog odbora SPS u Vojvodini rekao je da mi socijalisti želimo da gradimo društvo slobodnih ljudi. Biti socijalista podrazumeva preuzimanje obaveze da se sloboda, solidarnost i dobrota moraju čuvati. Na ovim prostorima Srbi su vekovima negovali svoju tradiciju. Mi smo na to ponosni i dužni da Vojvodinu kao takvu čuvamo.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da je broj tri sigurna kuća za građane Srbije. Obećao je građanima Vojvodine da će svoj model dovođenja investitora u Jagodinu, primeniti i na Vojvodinu i da će se boriti za decentralizaciju,  kako bi se svi gradovi i opštine ravnomerno razvijali.

Kategorije: Vesti|Izbori 2016

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.