Најновије

Коалиција СПС-ЈС ће се борити да победа буде што више Вести

Ивица Дачић, председник СПС, Драган Марковић  Палма, председник ЈС и заменик председника СПС Александар Антић обишли су данас Гроцку, Смедерево и Ковин где су истакли да ће Коалиција СПС-ЈС базирати своју кампању на основу својих дела, а не на основу речи.

„И ако је општина Гроцка у саставу Града Београда приметили смо да је велика разлика у њеној развијености у  односу на остале градске општине, рекао је Дачић и истакао да морамо да доводимо инвеститоре и да равномерно улажемо у све пределе Србије, на начин како је то успео и Драган Маровић Палма да спроведе у Јагодини.

Нашем народу су неопходне победе. Пораза је било много и Коалиција СПС-ЈС ће се борити да таквих победа буде што више јер ова коалиција ради искључиво у интересу грађана Србије.

SPS-JS GROCKA, SMEDEREVO 2

Председник Јединствене Србије Драган Марковић-Палма у Смедереву је истакао да ако морамо да увозимо Немачке аутомобиле, не морамо да једемо и Немачке јабуке.

“Хоћемо своје пољопривредне производе у Србији, а да би у томе успели пољопривредницима не требају саветници, већ ми политичари треба да им обезбедимо сигурно тржиште”, истакао је овом приликом Драган Марковић Палма и додао да је сигуран да ће и у следећој Влади бити наших министара јер су они доносили резултате за добробит грађана Србије.

Категорије: Вести|Избори 2016