Koalicija SPS-JS će se boriti da pobeda bude što više Vesti

Ivica Dačić, predsednik SPS, Dragan Marković  Palma, predsednik JS i zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić obišli su danas Grocku, Smederevo i Kovin gde su istakli da će Koalicija SPS-JS bazirati svoju kampanju na osnovu svojih dela, a ne na osnovu reči.

„I ako je opština Grocka u sastavu Grada Beograda primetili smo da je velika razlika u njenoj razvijenosti u  odnosu na ostale gradske opštine, rekao je Dačić i istakao da moramo da dovodimo investitore i da ravnomerno ulažemo u sve predele Srbije, na način kako je to uspeo i Dragan Marović Palma da sprovede u Jagodini.

Našem narodu su neophodne pobede. Poraza je bilo mnogo i Koalicija SPS-JS će se boriti da takvih pobeda bude što više jer ova koalicija radi isključivo u interesu građana Srbije.

SPS-JS GROCKA, SMEDEREVO 2

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković-Palma u Smederevu je istakao da ako moramo da uvozimo Nemačke automobile, ne moramo da jedemo i Nemačke jabuke.

“Hoćemo svoje poljoprivredne proizvode u Srbiji, a da bi u tome uspeli poljoprivrednicima ne trebaju savetnici, već mi političari treba da im obezbedimo sigurno tržište”, istakao je ovom prilikom Dragan Marković Palma i dodao da je siguran da će i u sledećoj Vladi biti naših ministara jer su oni donosili rezultate za dobrobit građana Srbije.

Kategorije: Vesti|Izbori 2016

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.