Nama je običan čovek – dragulj Izbori 2016

Potredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić izjavio je večeras u Vučju da ta partija vodi državotvornu politiku i prilagođava je običnom čoveku.

„Mi pokazujemo da smo partija koja je refleksija interesovanja, želja i ambicija svakog običnog čoveka, a nama je običan čovek dragulj, dragocenost i vrednosni cilj za koji se zalažemo“, kazao je Ružić na tribini u Vučju gde je predstavljeno 10 kandidata za odbornike iz porečkog kraja.

FB_IMG_1458771411720SPS i lider te stranke Ivica Dačić, dodao je, su još 2003. godine odlučili da „politiku vodimo i da politika ne vodi nas“.

„Uvek smo imali državotvornu notu koju smo sebično čuvali i upodobljavali svoju politiku sa aktuelnim političkim trenutkom. Naša državotvorna orijentacija je uvek bila garant poliitčke stabilnosti za svaki nivo vlasti“, kazao je Ružić u prepunoj bioskopskoj sali Doma kulture u Vučju.

Članovima i simpatizerima SPS-a obratio se i predsednik Gradskog odbora ove stranke u Leskovcu Aleksandar Đurović, izražavajući zadovoljstvo zbog omasovljenja partije u porečju.

„Ovakav izbor odborničkih kandidata nismo imali od 2000. godine. Uspeli smo da probudimo sve socijaliste koji su se iz nekih razloga uspavali, ali i da pridobijemo nove, mlade snage koje su prepoznale da je SPS stub stabilnosti, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou“, istakao je Đurović, koji je predstavio i program razvoja Leskovca.

 

Kategorije: Izbori 2016

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.