Најновије

СПС представио листу „Заједно за Врање“ Избори 2016

Социјалистичка партија Србије је у Врању одржала конвенцију на којој је представила кандидате са листе „Заједно за Врање“ за одборнике градског парламента.

На конвенцији је представљено свих 65 кандидата са листе „Заједно за Врање“, на челу са Зораном Антићем, за ким следе Мирољуб Стојчић, Снежана Станковић, Синиша Митић и др Добривоје Стошић.

SPSlista02(1)Присутним члановима и присталицама СПС-а обратио се потпредседник партије Бранко Ружић, који је пренео поздраве председника СПС-а Ивице Дачића и унапред честитао победу, како је рекао „најбољој листи на овим изборима“.

„Руководство странке са поносом истиче да је југ Србије увек био онај драгуљ и драгоцени резервоар за нормалност, политичку стабилност и баланс који је Србији преко потребан управо на изборима 24. Априла“ поручио је Ружић и истакао да је политика СПС-а увек била да Врање припада искључиво Врањанцима.

„Они који можда имају негативан однос према тој политици, нека изађу са бољом листом.
Ако хоће референдум, имаће га 24. априла и моћи ће да покажу шта знају и умеју и шта су урадили“ рекао је Ружић.

Он је поручио да социјалисти никад нису били против такмичења и да не јуре друго, него само прво место. „Ако један „Фајненшл Тајмс“ стави Врање у Топ 10 најперспективнијих локалних самоуправа у Европи, а други говоре о граду као о некој касаби, онда ту неко није у праву – поручио је Ружић.

Први на листи „Заједно за Врање“ и актуелни градоначелник Зоран Антић се осврнуо на претходне изборне циклусе, када су социјалисти, иако су их политички ривали називали „статистичком грешком“, побеђивали на изборима и суверено владали градом.

– Ово је, пре свега, једна пријатељска листа људи који су се остварили у својим професијама и који знају како треба водити једну локалну средину.

SPSlista04(2)

Шеф врањских социјалиста је представио резултате које је градско руководство остварило у претходне четири године, истакавши да су они постигнути без помоћи Републике.

– Ми желимо бољи живот свих грађана, без обзира на националне, верске, родне, образовне и политичке разлике, јер је наш стратешки приоритет да на локалу спроводимо реалну политику, засновану на потребама свих грађана, не занемарујући развој села на уштрб града – истакао је Антић.

Говорећи о кандидатима са листе „Заједно за Врање“, он је рекао да су то све људи који живе у Врању и чији је циљ да грађани Врања имају исте благодети живота као и грађани Крагујевца, Београда, Беча или Париза.

– Нисмо ми ништа мање вредни од њих и имамо право да живимо по стандардима модерне Европе – поручио је Антић.

Извор: ОК радио

Категорије: Избори 2016