Poseta Nikole Nikodijevića Lazarevcu Vesti

U petak 25. 3. predsednik Skupštine grada i predsednik Gradske organizacije SPS Beograd Nikola Nikodijević , posetio je mesnu zajednicu Junkovac u Opštini Lazarevac, gde je sa građanima razgovarao o osnovnim problemima ovog naselja. Skupu je prisustvovao i član predsedništva SPS Milisav Miša Petronijević .

Predsednik Opštinske organizacije SPS Lazarevac Miloje Živanović izrazio je izuzetno zadovoljstvo ovim skupom: „Drago mi je da smo se danas okupili u Junkovcu u ovolikom broju,siguran sam da će izborna koalicija SPS-JS ostavriti odličan rezultat na ovoj opštini.“

NIK_5414

Nikodijević je sa stanovnicima Junkovca pričao o vodosnabdevanju kao glavnom komunalnom problemu ovog mesta , budući da površinski kopovi uglja utiču na zagađenje vode i celokupne životne sredine. „ Lazarevac je beogradska opština i njemu se upravo takav status mora i vratiti, ne može sa nadležnostima ostati na sadašnjem nivou lokalne zajednice u odnosu na Grad Beograd . Ako uzmemo u obzir da se upravo iz ove opštine cela zemlja snabdeva energentima , Lazarevac kao prigradska opština mora dobiti mnogo više sredstava za razvoj i imati mnogo veća ovlašćenja “, zaključio je Nikodijević.

Kategorije: Vesti|Izbori 2016|Lokal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.