Dačić: Neophodna politička stabilnost Vesti

Predsednik SPS-a Ivica Dačić izjavio je danas da je ta stranka zajedno sa Jedinstvenom Srbijom imala brojne uspehe i na loklanom nivou i da će u Inđiji uskoro biti završena izgradnja sportske hale.

“Naredne godine su veoma značajne za Srbiju i neophodna je politička stabilnosti, jer bez nje neće biti sigurnosti niti mogućnosti za ubrzani razvoj, a razvoja nema bez investicija, niti otvaranja novih radnih mesta. Zato se mi zalažemo za ono što je najbliže srcu i duši običnog čoveka i sa zadovoljstvom konstatujemo uspehe na loklanom nivou gde činimo deo vlasti”, rekao je Dačić novinarima.

On je, obilazeći sportsku halu, rekao da je to jedan od najlpeših sportskih objekata tog tipa u zemlji.

“Zaista je ovo velika stvar koja će doprineti Inđiji. Svih ovih godina smo se trudili kao partija i koalicija da doprinesemo razvoju Inđije, od infrastrukruturnih objekata do raznih investicija na drugim poljima”, naveo je Dačić.

Lider SPS-a je naglasio da je izborna kampanja vreme kada se najviše obećava u Srbiji, a da ta koalicija može da obeća da će učiniti sve za razvoj Srbije, Vojvodine, kao i gradova i opština.

Lider JS Dragan Marković je istakao da nigde u Srbiji ne postoji izgradnja hale tog tipa i istakao da je najvažnije da se gradi što više sportskih terena.

“Da pronađemo talente i da idoli mladim budu sportisti, a ne neko ko se bavi sumnjivim poslovima. U Jagodini  sam napravio sportsku halu za vreme mog mandata i 45 sportskih terena sa rasvetom za male sportove, ali ovako nešto nisam video nigde. Zahvaljujući koaliciji sa SPS i JS,  siguran sam da je Inđija jedan od najboljih gradova u Vojvodini”, rekao je Marković.

On je dodao da će ta koalicija pobediti na izborima 24. aprila.

Izvor: Tanjug

Kategorije: Vesti|Izbori 2016

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.