Најновије

Посета Петровцу на Млави, Жабарима, Свилајнцу Вести

У склопу предизборне кампање, представници Коалиције СПС-ЈС Ивица Дачић, председник СПС, Драган Марковић Палма, председник ЈС и Александар Антић, заменик председника СПС обишли су грађане Петровца, Жабара и Свилајнца.

Нудимо политичку стабилност и сигурност, јер је суштина нашег деловања да градимо боље друштво, као основу за бољи живот и добробит наших грађана. Учинићемо све да заштитимо Србију јер наша деца заслужују да живе боље и зато је важно да наша земља буде јака, сигурна и политичи стабилна.

У овим тешким временима успевамо да водимо избалансирану политику и ка истоку и ка западу, таква политика отворила нам је многа врата а сада је на нама да ту прилику максимално искористимо.

Представници коалиције Ивица Дачић – СПС – Јединствена Србија – Драган Марковић Палма, обратили су се многобројним грађанима на централном тргу у Петровцу на Млави.

“Ова коалиција нуди политичку стабилност и сигурност, јер је суштина нашег деловања да градимо боље друштво, као основу за бољи живот и економску сигурност на добробит наших грађана. Учинићемо све да заштитимо Србију, јер наша деца заслужују да живе боље и зато је важно да наша земља буде јака, сигурна и политички стабилна ” изјавио је Дачић.

” Ивица Дачић и ја смо окренули 2008. године Србију према Европи. Из Петровца на Млави и околине велики број људи живи у дијаспори и ви знате да, у време када су требале визе, плаћало се и по сто евра за визу. Ми смо допринели безвизном режиму са Европском унијом и то је само један елеменат наше успешне политике. Поред тога ми се боримо да запошљавамо, а не да отупуштамо људе ” , поручио је Марковић.

У препуном Центру за културу у Свилајнцу, одржана је конвенција ове коалиције, на којој су представљени кандидати за одборнике и народне посланике.

Том приликом председник СПС Ивица Дачић је поручио да иза нас стоје идеје које су непролазне “и ко год да стоји испред вас из ове коалиције, бориће се за социјалну правду и зато је Социјалистичка партија Србије неуништива. Основни циљеви наше коалиције су изнад сваког појединца”.

“Оно што је направила локална власт у Свилајнцу, у којој партиципира наша коалиција, је за сваку похвалу. Али ми балканци имамо једну ману да се тешко сагласимо и удружимо. Свих пет општина на територији Поморавског округа и Јагодина као једини град и центар, имају по неки туристички садржај и мој предлог је да се у том смислу удружимо и да Поморавски округ постане један велики туристички центар ” предложио је Марковић.

Представници коалиције Ивица Дачић – СПС – Јединствена Србија – Драган Марковић Палма, обишли су и основну школу у Александровцу код Жабара, као и винарију ” Милошевић ” у Жабарима, где су констатовали да држава треба да помогне породичним предузећима.

СПС-ЈС

Категорије: Вести|Избори 2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.