Poseta Petrovcu na Mlavi, Žabarima, Svilajncu Vesti

U sklopu predizborne kampanje, predstavnici Koalicije SPS-JS Ivica Dačić, predsednik SPS, Dragan Marković Palma, predsednik JS i Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS obišli su građane Petrovca, Žabara i Svilajnca.

Nudimo političku stabilnost i sigurnost, jer je suština našeg delovanja da gradimo bolje društvo, kao osnovu za bolji život i dobrobit naših građana. Učinićemo sve da zaštitimo Srbiju jer naša deca zaslužuju da žive bolje i zato je važno da naša zemlja bude jaka, sigurna i političi stabilna.

U ovim teškim vremenima uspevamo da vodimo izbalansiranu politiku i ka istoku i ka zapadu, takva politika otvorila nam je mnoga vrata a sada je na nama da tu priliku maksimalno iskoristimo.

Predstavnici koalicije Ivica Dačić – SPS – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma, obratili su se mnogobrojnim građanima na centralnom trgu u Petrovcu na Mlavi.

“Ova koalicija nudi političku stabilnost i sigurnost, jer je suština našeg delovanja da gradimo bolje društvo, kao osnovu za bolji život i ekonomsku sigurnost na dobrobit naših građana. Učinićemo sve da zaštitimo Srbiju, jer naša deca zaslužuju da žive bolje i zato je važno da naša zemlja bude jaka, sigurna i politički stabilna ” izjavio je Dačić.

” Ivica Dačić i ja smo okrenuli 2008. godine Srbiju prema Evropi. Iz Petrovca na Mlavi i okoline veliki broj ljudi živi u dijaspori i vi znate da, u vreme kada su trebale vize, plaćalo se i po sto evra za vizu. Mi smo doprineli bezviznom režimu sa Evropskom unijom i to je samo jedan elemenat naše uspešne politike. Pored toga mi se borimo da zapošljavamo, a ne da otupuštamo ljude ” , poručio je Marković.

U prepunom Centru za kulturu u Svilajncu, održana je konvencija ove koalicije, na kojoj su predstavljeni kandidati za odbornike i narodne poslanike.

Tom prilikom predsednik SPS Ivica Dačić je poručio da iza nas stoje ideje koje su neprolazne “i ko god da stoji ispred vas iz ove koalicije, boriće se za socijalnu pravdu i zato je Socijalistička partija Srbije neuništiva. Osnovni ciljevi naše koalicije su iznad svakog pojedinca”.

“Ono što je napravila lokalna vlast u Svilajncu, u kojoj participira naša koalicija, je za svaku pohvalu. Ali mi balkanci imamo jednu manu da se teško saglasimo i udružimo. Svih pet opština na teritoriji Pomoravskog okruga i Jagodina kao jedini grad i centar, imaju po neki turistički sadržaj i moj predlog je da se u tom smislu udružimo i da Pomoravski okrug postane jedan veliki turistički centar ” predložio je Marković.

Predstavnici koalicije Ivica Dačić – SPS – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma, obišli su i osnovnu školu u Aleksandrovcu kod Žabara, kao i vinariju ” Milošević ” u Žabarima, gde su konstatovali da država treba da pomogne porodičnim preduzećima.

SPS-JS

Kategorije: Vesti|Izbori 2016

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.