Poseta Aleksincu i Nišu Vesti

U sklopu predizborne kampanje, predstavnici koalicije SPS-JS Ivica Dačić predsednik SPS, Dragan Marković Palma predsednik JS i Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS, posetili su Aleksinac i Niš.

Naš narod je vekovima čuvao svoju tradiciju, a sada je na nama da o njoj nastavimo da brinemo i ponosno je prenesemo na naše potomke. Snaga ove koalicije leži u njenim idejama i jedinstvu, za koje se zajedno borimo. Pobeda je izvesna ako narod glasa iz srca i duše jer je ideja socijalne pravde utemeljena duboko u svakom od nas.

Predsednik SPS Ivica Dačić i predsednik JS Dragan Marković pozvali su u Nišu sve građane da na predstojećim izborima glasaju za kolaciju SPS-JS.

Oni su obećali da će njihova pobeda na predstojećim izborima značiti ekonomski oporavak Niša i čitavog juga Srbije, otvaranje novih radnih mesta i bolji život za sve građane.

Lider socijalista Ivica Dačić je na predizbornoj konvenciji održanoj na Letnjoj pozornici istakao da će svojim glasom za koaliciju SPS -JS građani glasati za ideje koje svaki čovek nosi u svojoj duši i srcu, a to su ideje slobode, solidarnosti, jednakosti i socijalne pravde.

Na Dačićev poziv na Letnjoj pozornici pridružio mu se u jednom trenutku i unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz.

Dačić je rekao da Joška nije sa njim u Nišu zbog toga što SPS žali za prošlim vremenima ili zato što je njegova ideologija usmerena ka prošlosti.

“Pozvao sam ga zbog toga što su neke ideje koje su bile u vreme Tita potrebne i za budućnost. Srbija ukoliko želi da bude moderna zemlja mora da ima sistem besplatnog školovanja i besplatne zdravstvene zaštite”, naglasio je Dačić.

On je rekao da u Srbiji mora da se otvaraju nova radna mesta i da ona jača svoj međunarodni položaj.

“Ne želimo da nikada više bude potrebe za ratom, ali branićemo našu zemlju i naš narod ako za to bude potrebe”, kazao je lider SPS-a.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma obećao je građanima da će nakon pobede koalicije SPS-JS na izborima, pomoći da na niški aerodrom na svakih pola sata sleću avioni.

“Da se aerodrom nalazi u Jagodini avioni bi kružili po 40 minuta iznad aerodroma jer zbog gužve ne bi mogli da slete”, kazao je Marković.

On je takođe obećao građanim povratak poljoprivrednih proizvoda iz ovog dela Srbije na rafove velikih marketa, stalnu borbu protiv bele kuge zapošljavanjem mladih ljudi, i dolazak novih investitora.

U predizrnoj konvenciji SPS-JS u Nišu učestvovali su i predstavnici “Zeleni Srbije”, Komunističke partije Srbije i Patriotskog pokreta Srbije.

Kategorije: Vesti|Izbori 2016

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.