Најновије

Kоалицијa Ивица Дачић СПС-ЈС са грађанима на Чукарици Избори 2016

Кандидати за одборнике Коалиције Ивица Дачић СПС-ЈС организовали су разговор са грађанима Чукарице о проблемима на овој општини.

 „Радимо на креирању услова за развој Чукарице прилагођавајући их захтевима новог времена. Некада се ова општина ослањала само на индустријски развој и на трговину. Данас се окрећемо перспективама које нуди станоградња због изузетних локација које Чукарица има и наравно много бољој туристичкој понуди, с нагласком на потенцијал Аде Циганлије, Топчидера и Кошутњака“ рекао је Александар Антић, заменик председника СПС у разговору са грађанима Чукарице.

Он је додао да развојна шанса лежи у изградњи много већих туристичких капацитета, хотелским, камперским, здравственим, спортским и културним садржајима који су будућност туристичке понуде сваког великог града. С друге стране, да би се подстакао развој Сремчице, Умке, Велике Моштанице и Остружнице, убрзаћемо рад на изградњи тзв. Остружничког канализационог слива и одговарајућег постројења за пречишћавање отпадних вода. Тај пројекат је ушао у све планове и представљаће окосницу комплетног комуналног опремања ових делове Чукарице, што ће становници ових насеља осигурати пристојне услове за живот, нагласио је Антић.

cukarica 1

Слжба за информисање

Категорије: Избори 2016|Локал