Koalicija Ivica Dačić SPS-JS sa građanima na Čukarici Izbori 2016

Kandidati za odbornike Koalicije Ivica Dačić SPS-JS organizovali su razgovor sa građanima Čukarice o problemima na ovoj opštini.

 „Radimo na kreiranju uslova za razvoj Čukarice prilagođavajući ih zahtevima novog vremena. Nekada se ova opština oslanjala samo na industrijski razvoj i na trgovinu. Danas se okrećemo perspektivama koje nudi stanogradnja zbog izuzetnih lokacija koje Čukarica ima i naravno mnogo boljoj turističkoj ponudi, s naglaskom na potencijal Ade Ciganlije, Topčidera i Košutnjaka“ rekao je Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS u razgovoru sa građanima Čukarice.

On je dodao da razvojna šansa leži u izgradnji mnogo većih turističkih kapaciteta, hotelskim, kamperskim, zdravstvenim, sportskim i kulturnim sadržajima koji su budućnost turističke ponude svakog velikog grada. S druge strane, da bi se podstakao razvoj Sremčice, Umke, Velike Moštanice i Ostružnice, ubrzaćemo rad na izgradnji tzv. Ostružničkog kanalizacionog sliva i odgovarajućeg postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Taj projekat je ušao u sve planove i predstavljaće okosnicu kompletnog komunalnog opremanja ovih delove Čukarice, što će stanovnici ovih naselja osigurati pristojne uslove za život, naglasio je Antić.

cukarica 1

Slžba za informisanje

Kategorije: Izbori 2016|Lokal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.