Најновије

Дејан Раденковић у посети Куршумлији Избори 2016

Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Куршумлији данас је у оквиру предизборних активности грађанима грађанима делио прогагандни материјал на штанду у центру града и представио програм за који ће се залагати у будућем периоду.

Данашњем догађају присуствовао је и члан Председништва СПС-а и посланик Народне скупштине мр Дејан Раденковић.

У непосредном разговору са грађанима у центру Куршумлије, социјалисти су желели да се упознају са њиховим реакцијама на представљени програм.

Члан Председништва Дејан Раденковић истакао је да је Топлица погодна за развој пољопривреде а пре свега воћарства. Констатовао је да је топлички крај опустошен и разорен пљачкашким приватизацијама и да ће се СПС залагати да југ Србије не буде запостављен. Окупљенима је поручио да грађанке и грађани на предстојећим изборима требају добро да размисле да ли ће свој глас дати онима који су привреду у овом крају упропастили или пак онима који се искрено залажу за једнакост, правду и боре се за права радника и сељака.

У склопу данашњих активности социјалисти су поред центра града обишли и пијацу у жељи да пољопривреднике и сељаке непосредно упознају са делом програма који се конкретно њих тиче.

Категорије: Избори 2016|Локал