Dejan Radenković u poseti Kuršumliji Izbori 2016

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Kuršumliji danas je u okviru predizbornih aktivnosti građanima građanima delio progagandni materijal na štandu u centru grada i predstavio program za koji će se zalagati u budućem periodu.

Današnjem događaju prisustvovao je i član Predsedništva SPS-a i poslanik Narodne skupštine mr Dejan Radenković.

U neposrednom razgovoru sa građanima u centru Kuršumlije, socijalisti su želeli da se upoznaju sa njihovim reakcijama na predstavljeni program.

Član Predsedništva Dejan Radenković istakao je da je Toplica pogodna za razvoj poljoprivrede a pre svega voćarstva. Konstatovao je da je toplički kraj opustošen i razoren pljačkaškim privatizacijama i da će se SPS zalagati da jug Srbije ne bude zapostavljen. Okupljenima je poručio da građanke i građani na predstojećim izborima trebaju dobro da razmisle da li će svoj glas dati onima koji su privredu u ovom kraju upropastili ili pak onima koji se iskreno zalažu za jednakost, pravdu i bore se za prava radnika i seljaka.

U sklopu današnjih aktivnosti socijalisti su pored centra grada obišli i pijacu u želji da poljoprivrednike i seljake neposredno upoznaju sa delom programa koji se konkretno njih tiče.

Kategorije: Izbori 2016|Lokal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.