Најновије

Бранко Ружић на трибини у Краљеву Вести

Потпредседник СПС Бранко Ружић изавио је у Краљеву, поводом медијских навода о могућим нередима уочи избора, да “инциденти никоме нису потребни”.

Што се тиче најава да ће бити неких инцидената, мислим да то никоме није потребно. Мислим да они који тако нешто најављују немају довољан ниво политичке одговорности која је је потребна да се заиста за сада, рекао бих једном демократском и мирном кампањом, кормилари до краја на прави начин”, рекао је Ружић.

Ружић који је данас учествовао на трибини СПС у Краљеву, изразио је очекивања да до нереда неће доћи, уз констатацију да нико нема потребе “било споља, било изнутра” да изазива нереде.

Он је рекао да су све референтне међународне организације, од Мисије Оебс до Савета Европе, обавиле разговоре са свим политичким странкама.

“Обавили су тријажу и разговоре са политичким странкама, вероватно написале записнике, и надам се да ништа ружно не може да се деси до краја ове кампање јер би то била заиста срамота за једну државу која претендује да постане члан Европске уније”, казао је Ружић.

Извор: Б92