Branko Ružić na tribini u Kraljevu Vesti

Potpredsednik SPS Branko Ružić izavio je u Kraljevu, povodom medijskih navoda o mogućim neredima uoči izbora, da “incidenti nikome nisu potrebni”.

Što se tiče najava da će biti nekih incidenata, mislim da to nikome nije potrebno. Mislim da oni koji tako nešto najavljuju nemaju dovoljan nivo političke odgovornosti koja je je potrebna da se zaista za sada, rekao bih jednom demokratskom i mirnom kampanjom, kormilari do kraja na pravi način”, rekao je Ružić.

Ružić koji je danas učestvovao na tribini SPS u Kraljevu, izrazio je očekivanja da do nereda neće doći, uz konstataciju da niko nema potrebe “bilo spolja, bilo iznutra” da izaziva nerede.

On je rekao da su sve referentne međunarodne organizacije, od Misije Oebs do Saveta Evrope, obavile razgovore sa svim političkim strankama.

“Obavili su trijažu i razgovore sa političkim strankama, verovatno napisale zapisnike, i nadam se da ništa ružno ne može da se desi do kraja ove kampanje jer bi to bila zaista sramota za jednu državu koja pretenduje da postane član Evropske unije”, kazao je Ružić.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.