Најновије

Дачић: Ми смо фактор стабилности Вести

“Никада нисам превише значаја придавао истраживањима јавног мњења, видећемо после избора”, рекао је, приликом данашње посете Кикинди, Ивица Дачић, председник СПС, коментаришући резултате истраживања о успеху странака и коалиција на предстојећим изборима.

 

“Нас су често потцењивали у таквим истраживањима. И, то је добро, јер показало се да су једино право истраживање избори и да нас народ више воли од истраживача” – додао је лидер СПС. “Мислим да су се људи већ помало уморили од политичких програма, истих или сличних прича, али да с друге стране грађани јако добро знају ко је у протеклом периоду на политичкој сцени Србије добро радио. Заједно са својим коалиционим партнерима, СПС ће и убудуће учинити све како би Војводина добила прави простор за даљи привредни развој “, нагласио је Ивица Дачић.

“У наредном периоду, ми ћемо се наћи пред једним великим испитом – да ли ћемо успети да обезбедимо услове да наша земља има стратегију убрзаног привредног раста, односно привредног развоја. Без тога, Србија неће моћи да постане јака земља, без тога нема ни отварања нових радних места, нових инвестиција, а ништа од свега тога неће бити без политичке стабилности”.

“Видели сте шта се дешава у Македонији и на неким другим просторима. Не смемо да дозволимо да то буде наша будућност. Зато ће наша коалиција бити фактор стабилности и заједно са нашим партнерима желимо да наставимо ту политику и после избора” – рекао је лидер СПСна предизборном скупу у Кикинди.

ИЗВОР: Радио-телевизија Војводине

Фото: РТВ/Мартин Мартинов