Dačić: Mi smo faktor stabilnosti Vesti

“Nikada nisam previše značaja pridavao istraživanjima javnog mnjenja, videćemo posle izbora”, rekao je, prilikom današnje posete Kikindi, Ivica Dačić, predsednik SPS, komentarišući rezultate istraživanja o uspehu stranaka i koalicija na predstojećim izborima.

 

“Nas su često potcenjivali u takvim istraživanjima. I, to je dobro, jer pokazalo se da su jedino pravo istraživanje izbori i da nas narod više voli od istraživača” – dodao je lider SPS. “Mislim da su se ljudi već pomalo umorili od političkih programa, istih ili sličnih priča, ali da s druge strane građani jako dobro znaju ko je u proteklom periodu na političkoj sceni Srbije dobro radio. Zajedno sa svojim koalicionim partnerima, SPS će i ubuduće učiniti sve kako bi Vojvodina dobila pravi prostor za dalji privredni razvoj “, naglasio je Ivica Dačić.

“U narednom periodu, mi ćemo se naći pred jednim velikim ispitom – da li ćemo uspeti da obezbedimo uslove da naša zemlja ima strategiju ubrzanog privrednog rasta, odnosno privrednog razvoja. Bez toga, Srbija neće moći da postane jaka zemlja, bez toga nema ni otvaranja novih radnih mesta, novih investicija, a ništa od svega toga neće biti bez političke stabilnosti”.

“Videli ste šta se dešava u Makedoniji i na nekim drugim prostorima. Ne smemo da dozvolimo da to bude naša budućnost. Zato će naša koalicija biti faktor stabilnosti i zajedno sa našim partnerima želimo da nastavimo tu politiku i posle izbora” – rekao je lider SPSna predizbornom skupu u Kikindi.

IZVOR: Radio-televizija Vojvodine

Foto: RTV/Martin Martinov

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.