Најновије

Трибина СПС у Батајници Избори 2016

У организацији Општинског одбора СПС Земуна, у МЗ Батајница организована је трибина уз присуство проф.др Снежане Богосављевић-Бошковић, члана Председништва СПС и Александра Антића, заемника председника СПС.
Указујући на све проблеме у вези са пружним прелазима који оптерећују ово насеље, о малим капацитетима обданишта и недостатку дома здравља, али и износећи предлоге за њихово решавање, Александар Антић, заменик председника СПС, посебно је говорио и о перспективама развоја овог дела Земуна.
“Географски положај Батајнице и чињеница да се налази на месту укрштања два атуо-пута и Обилазнице око Београда, јесте предиспозиција која мора да се искористи за привлачење инвеститора. Ја се залажем да сестраним или домаћим инвеститорима који су спремни да уложе средства, доделе опремљене локације уз атуо-пут без накнаде, али уз услов да они инвестирају у нове фабрике које ће запослити стотине и хиљаде младих људи. Тако ћемо створити перспективу да ти млади људи остану овде и зарађују, подижу своје породице и подижу укупан друштвених доходак Србије и Београда, рекао је Антић.

У другом делу трибине, говорила је проф.др Снежане Богосављевић-Бошковић о системима подстицаја у пољопривреди и то је било, како је организатор нагласио, прво обраћање једног министра пољопривреде становницима Батајнице у последњих 15 година.

Категорије: Избори 2016|Локал