Tribina SPS u Batajnici Izbori 2016

U organizaciji Opštinskog odbora SPS Zemuna, u MZ Batajnica organizovana je tribina uz prisustvo prof.dr Snežane Bogosavljević-Bošković, člana Predsedništva SPS i Aleksandra Antića, zaemnika predsednika SPS.
Ukazujući na sve probleme u vezi sa pružnim prelazima koji opterećuju ovo naselje, o malim kapacitetima obdaništa i nedostatku doma zdravlja, ali i iznoseći predloge za njihovo rešavanje, Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS, posebno je govorio i o perspektivama razvoja ovog dela Zemuna.
“Geografski položaj Batajnice i činjenica da se nalazi na mestu ukrštanja dva atuo-puta i Obilaznice oko Beograda, jeste predispozicija koja mora da se iskoristi za privlačenje investitora. Ja se zalažem da sestranim ili domaćim investitorima koji su spremni da ulože sredstva, dodele opremljene lokacije uz atuo-put bez naknade, ali uz uslov da oni investiraju u nove fabrike koje će zaposliti stotine i hiljade mladih ljudi. Tako ćemo stvoriti perspektivu da ti mladi ljudi ostanu ovde i zarađuju, podižu svoje porodice i podižu ukupan društvenih dohodak Srbije i Beograda, rekao je Antić.

U drugom delu tribine, govorila je prof.dr Snežane Bogosavljević-Bošković o sistemima podsticaja u poljoprivredi i to je bilo, kako je organizator naglasio, prvo obraćanje jednog ministra poljoprivrede stanovnicima Batajnice u poslednjih 15 godina.

Kategorije: Izbori 2016|Lokal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.