Најновије

Предизборни скуп Коалиције Ивица Дачић -СПС-ЈС у Раковици Избори 2016

Кандидати за одборнике Коалиције СПС- ЈС и одржали су предизборни скуп у раковичком насељу Видиковац.

Том приликом грађанима се обратио Александар Антић, заменик председника СПС, рекавши да је управо судбина индустријске зона Раковица најбољи пример пљачкашке приватизације која је задесила Србију после петог октобра. Антић је нагласио да је “ након петог октобра у Раковици споведен индустријски геноцид у некада радничкој општини у којој су радили гиганти попут ИМР-а, ДМБ-а , Рекорда и Југостроја и који су запошљавали 20.000 људи!”.

received_10209255757180755

“Социјалистичка партија Србије и Јединствена Србија залажу се за реиндустријализацију наше земље и за нови концепт развоја који ће исправити страшне грешке наког петог октобра. Београд као центар Србије не може да буде само град услуга, банкарски и туристички центар. Београд мора да има и своју индустрију у приградским општинама, у индустријским зонама поред ауто-путева, да се граде и отварају фабрике новог доба, где ће се запошљавати хиљаде људи и на тај начин задржати млади да остану у овој земљи, у овом Граду ”, нагласио је Антић.

“Београд има спремне индустијске зоне са свом инфраструктуром, има огромно тржиште и налази се на кључним саобраћајним чвориштима“, додао је Атнић и закључио „да ми треба да искорачимо у том правцу и да свима који хоће да улажу у нове капацитете доделимо локације без надокнаде са једним условом, да отоворе нова радна места и запосле људе“.

received_10209255756300733

Категорије: Избори 2016|Локал