Predizborni skup Koalicije Ivica Dačić -SPS-JS u Rakovici Izbori 2016

Kandidati za odbornike Koalicije SPS- JS i održali su predizborni skup u rakovičkom naselju Vidikovac.

Tom prilikom građanima se obratio Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS, rekavši da je upravo sudbina industrijske zona Rakovica najbolji primer pljačkaške privatizacije koja je zadesila Srbiju posle petog oktobra. Antić je naglasio da je “ nakon petog oktobra u Rakovici spoveden industrijski genocid u nekada radničkoj opštini u kojoj su radili giganti poput IMR-a, DMB-a , Rekorda i Jugostroja i koji su zapošljavali 20.000 ljudi!”.

received_10209255757180755

“Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija zalažu se za reindustrijalizaciju naše zemlje i za novi koncept razvoja koji će ispraviti strašne greške nakog petog oktobra. Beograd kao centar Srbije ne može da bude samo grad usluga, bankarski i turistički centar. Beograd mora da ima i svoju industriju u prigradskim opštinama, u industrijskim zonama pored auto-puteva, da se grade i otvaraju fabrike novog doba, gde će se zapošljavati hiljade ljudi i na taj način zadržati mladi da ostanu u ovoj zemlji, u ovom Gradu ”, naglasio je Antić.

“Beograd ima spremne industijske zone sa svom infrastrukturom, ima ogromno tržište i nalazi se na ključnim saobraćajnim čvorištima“, dodao je Atnić i zaključio „da mi treba da iskoračimo u tom pravcu i da svima koji hoće da ulažu u nove kapacitete dodelimo lokacije bez nadoknade sa jednim uslovom, da otovore nova radna mesta i zaposle ljude“.

received_10209255756300733

Kategorije: Izbori 2016|Lokal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.