Најновије

Конвенција коалиције СПС-ЈС у Куршумлији Вести

У Куршумлији је одржана Конвенција коалиције Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије на којој су присуствовали потпредседник СПС Бранко Ружић, члан Председништва Дејан Раденковић и члан ГО СПС и кандидат за народног посланика проф. др Владимир Ђукић.

Присустнима се обратио и потпредсдник СПС и кандидат за народног посланика Бранко Ружић.

„Хоћемо да победимо и ову земљу вратимо у нормалу. Нисам сигуран да живимо у уравнотеженом систему. Гледајте телевизију два сата а онда изађите и попричајте са комшијама како живе и које проблеме имају, видећете да су то два паралелна света. Ми социјалисти не дајемо лако обећања а кад их дајемо она су реална. Човек који је покренуо „Коридор 10“ је социјалиста Милутин Мркоњић. Ја не знам никог из других странака ко је то могао да покрене и почне да реализује. Док је Мркоњић био министар много је урађено на путној инфраструктури у Куршумлији. То су та реална обећања“, рекао је Ружић и додао да је Топлица је увек била ту кад је требало да се брани Србија али кад се деле функције и инвестиције увек је у запећку, „то треба исправити“.

„Куршумлија има огроман потенцијал али се он не користи довољно. Трачак наде је аутопут јер ће он отворити врата инвеститорима“, истакао је Ружић.

Извор: Топличке вести

Категорије: Вести|Избори 2016