Најновије

Циљ- победа заједничког кандидата у првом кругу на председничким изборима Локал

Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Прокупљу на одржаном састанку подржао је одлуку Главног одбора ове партије о заједничком кандидату на предстојећим председничким изборима.

„Социјалисти Прокупља јединствени су у подршци нашем заједничком кандидату на предстојећим председничким изборима. На одржаном састанку формирали смо изборни штаб који ће бити задужен за спровођење изборних активности. Наш циљ је јасан, а то је победа заједничког кандидата у првом кругу избора“ истакао је председник општинског одбора СПС-а у Прокупљу мр Саша Станојевић.

Иначе, чланови и симпатизери Социјалистичке партије Србије у Прокупљу јуче су се спремно одазвали позиву руководства и својим потписом подржали кандидатуру Александра Вучића за председника Републике Србије.

Потпис подршке кандидатури дао је и члан Председништва и координатор СПС-а за Топлички округ мр Дејан Раденковић, који је том приликом истакао да су социјалисти Топлице препознали неопходност постизања политичког јединства на предстојећим председничким изборима и спремност да дају свој пуни допринос победи заједничког кандидата СПС-а и СНС-а.

Такође, у скоријем периоду очекује се припремање и потписивање коалиционог споразума између СПС-а и СНС-а у Прокупљу.

Категорије: Локал