Најновије

Антић и Мали са грађанима Ресника Београд

Потпредседник Главног одбора Социјалистичке партије Србије Александар Антић и члан Главног одбора Српске напредне странке Синиша Мали, разговарали су са грађанима Ресника.

Антић је окупљеним грађанима поручио да Србија мора остати стабилна и јака, зато мора да има јаког председника.

“Једини који ужива највећу подршку народа је Александар Вучић, зато мора да победи у првом кругу, због свих грађана Србије”, закључио је Антић.

Синергија која постоји између градске власти и Владе Србије, како је нагласио, довела је до тога да се Београд и Раковица развију, да се отварају обданишта, асфалтирају улице и најважније, да се ради 85 километара гасоводне мреже у Реснику и Авала граду, чиме ће 7000 домаћинстава бити прикључено на гас.

“Раковица, Београд и Србија морају да наставе да се развијају, да се привлаче нове инвестиције и отварају нова радна места. Не смемо да дозволимо да се врате они који су оставили пусте фабрике, оставили људе без посла. Морамо да наставимо овим путем којим су Вучић и Дачић кренули пре 5 година. Сада стојимо на здравим ногама, сада можемо да обезбедимо развој и повећавамо плате и пензије из онога што реално створимо”, рекао је Антић.