Antić i Mali sa građanima Resnika Beograd

Potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Siniša Mali, razgovarali su sa građanima Resnika.

Antić je okupljenim građanima poručio da Srbija mora ostati stabilna i jaka, zato mora da ima jakog predsednika.

“Jedini koji uživa najveću podršku naroda je Aleksandar Vučić, zato mora da pobedi u prvom krugu, zbog svih građana Srbije”, zaključio je Antić.

Sinergija koja postoji između gradske vlasti i Vlade Srbije, kako je naglasio, dovela je do toga da se Beograd i Rakovica razviju, da se otvaraju obdaništa, asfaltiraju ulice i najvažnije, da se radi 85 kilometara gasovodne mreže u Resniku i Avala gradu, čime će 7000 domaćinstava biti priključeno na gas.

“Rakovica, Beograd i Srbija moraju da nastave da se razvijaju, da se privlače nove investicije i otvaraju nova radna mesta. Ne smemo da dozvolimo da se vrate oni koji su ostavili puste fabrike, ostavili ljude bez posla. Moramo da nastavimo ovim putem kojim su Vučić i Dačić krenuli pre 5 godina. Sada stojimo na zdravim nogama, sada možemo da obezbedimo razvoj i povećavamo plate i penzije iz onoga što realno stvorimo”, rekao je Antić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.