Antić i Stefanović na Paliluli i Zvezdari: Aleksandar Vučić je kandidat naroda Beograd

Potpredsednik Glavnog odbora SPS Aleksandar Antić i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović, obišli su opštine Palilula i Zvezdara gde su razgovarali sa mnogobrojnim okupljenim građanima.

Antić i Stefanović su pozvali građane da glasaju za Aleksandra Vučića, jer je njegova pobede, pobeda i Beograda i Srbije, a briga o svakom čoveku osnova politike koju vodi.

Potpredsednik Glavnog odbora SPS-a Aleksandar Antić, poručio je da je Aleksandar Vučić kandidat naroda i da je to njegova najveća prednost.

On je rekao da je Srbija iza sebe ostavila težak period sankcija, pljačkaških privatizacija, tranzicije, bez ikakve nade da će biti bolje.

“Tako je bilo do 2012 godine, a onda je Srbija počela da napreduje i biva sve jača i sada svi osećaju da ono što Vučić radi ima smisla i da će to doneti samo dobro Srbiji. Zato verujem da nećemo nikome dozvoliti da nas vraća unazad, pogotovo ne oni koji nemaju nikakav drugi plan ni cilj osim da mrze Vučića”, rekao je Antić.

On je poručio građanima da u nedelju ne glasju protiv nego za, za stabilnu, modernu i pristojnu Srbiju, a to je glas za Vučića.

Istaknuti srpski glumac Lazar Ristovski rekao je da je došao da jasno i glasno kaže da će glasati za Vučića.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.